April 2013

Från föreningen ”Sunbeams vänner”!

Alla som vill vara med i föreningen är välkomna genom att betala in medlemsavgiften. Vi önskar dessutom alla medlemmar välkomna att delta på årsmöte 7 maj 2013 kl 18.00 på Beckholmen.

Årsmöte 2013

Nya året kommer att starta med ett årsmöte 7 maj på Beckholmen, då vi hoppas att så många som möjligt vill komma och bidra med friska idéer om vad föreningen kan uträtta framöver. Styrelsen kommer att väljas på stämman. Alla idéer välkomnas!

Året som gått i föreningen

Föreningen stöttade vårrustningen 2012 av Sunbeam när hon låg i Uppsala och deltog under seglingen från Uppsala till Stockholm. Under hela sommaren 2012 låg Sunbeam på Galärvarvet då det pågick (pågår fortfarande under 2013) renovering av Beckholmen.

 

Vi gjorde en rejäl storstädning av byssan under juli. I början av sommaren köpte vi in en fin mässings-(skepps)lampa som nu sitter i byssan. Lampan skänktes av föreningen till båten.

 

Under början av september hade vi vår årliga medlemssegling. En mycket lyckad dag med fint väder och fullsatt båt. Titta gärna på våra fotografier från medlemsseglingen.

Styrelsen har tagit tar fram en broschyr som beskriver vilka tjänster och aktiviteter man kan köpa ombord på Sunbeam. Vi i föreningen skulle gärna vilja att ni medlemmar hjälper till och försöker sprida broschyren i syfte att få in kunder som vill använda Sunbeam för olika seglingsaktiviteter.

 

Under 2012 har vi 68st medlemmar, vilket är fantastiskt.

Tack till alla er som vill vara med och bidra på olika sätt!

Hjälp gärna föreningen att ”ragga” fler medlemmar genom att fråga vänner, kollegor eller släktingar. Visa gärna vår facebook-grupp (skriv in länken nedan eller sök på Sunbeams vänner för att gå med i gruppen)  http://www.facebook.com/#!/groups/147505595321893/