Sunbeams vänner-2015

 

Under 2015 hände det många saker. Många av er hänger väl med på vår Facebook-grupp? Där kommunicerar vi ofta och lägger ut allt som är aktuellt.

 

Förutom Facebook-gruppen så har vi nu också uppdaterat Sunbeams vänner egen webbsida www.sunbeamsvanner.se 

 

Nu finns det t-tröjor man kan köpa med Sunbeam på. Intresserad? Dessa säljs ombord och kostar 150kr styck.

 

Medlemmarna blev erbjudna att delta den 7 oktober på det årliga Saltkråkan Race. Sunbeam gjorde en storartad segling och kammade hem en tredjeplacering! Bilder och en film finns på vår facebook-sida. 

 

Som medlem kunde man anmäla sig till flera turer mellan Stockholm och Uppsala under 2016. Några medlemmar anmälde sig och vi hade flera fina turer.

 

I oktober tog vi upp henne till vinterhamnen i Fyrisån.

 

Under augusti seglade vi i Göta kanal – vädret var med oss hela tiden och resan blev fantastisk. En film har precis blivit tillgänglig på facebooksidan. Det finns också många bilder att titta på om man vill.

 

Sunbeams vänner arrangerade en fotokurs 7-8 augusti. Det kom 10st deltagare och vi tränade oss i att fotografera. Vi hade utbildning med en proffsfotograf och fick god mat.

 

Föreningen tog fram ett par förslag på turer för allmänheten. Dessa har vi marknadsfört på olika sätt. Även i år tar vi fram liknande endagars och tvådagars turer för allmänheten. Är du intresserad 

hör av dig och titta gärna på vår webbsida för mer information.

 

22 maj hade vi ”Öppen båt” på Galärvarvet. Det kom några besökare och vi bjöd på tilltugg mm och berättade om båten, föreningen och vilka turer man göra.

 

Under 2015 blev det många andra resor som inte beskrivs här. Men mycket av informationen kan du få genom Facebook-sidan och vår webbplats.

 

Under hela vintern har Sunbeam legat i Uppsala och en hel del rustningsarbeten har gjorts, bl.a. har det bytts däcksplank i fören det har målats mm.