Från föreningen ”Sunbeams vänner”!

Årsmöte 2014
Årsmötet hölls lite sent I år den 1 oktober 2014, se anteckningar. 


Året som gått i föreningen
Föreningen stöttade vårrustningen 2014 ca 12 personer deltog, vilket vi vill tacka extra mycket för. Nytt är att vi premierar de som deltar i vårrustningen genom att de får förtur till medlemsseglingen.

Under hela vintern har Sunbeam legat i dockan på Beckholmen då det pågått byte av 11st bord med ett meterantal på ca 78 meter. Sommaren 2013 målade föreningen hela underskottet i Sunbeam, vi sydde kuddar och satte upp gardiner i byssan. Vi genomförde en grovrengöring av byssan. Vi har också bidraget till säkerheten ombord genom att sätta in ett vatten-nivålarm som går till ägarnas telefoner om det skulle bli för mycket vatten i båten. Vi tog också fram en broschyr om föreningen och medlemskap i denna. Både denna och broschyren om Sunbeam har vi tryckt upp i många exemplar. Dessa broschyrer används för att sprida information om föreningen och båten både när vi ligger vid kaj och seglar. För att våra besökare snabbt ska få information om båten och dess verksamhet gjorde vi en skylt som vi hänger på vantet när vi ligger vi kaj.

Under mitten av september hade vi vår årliga medlemssegling. En mycket lyckad dag med fint väder och fullsatt båt. Titta gärna på våra fotografier från medlemsseglingen på vår facebook-sida. På den ligger det nu bla en film från Sunbeams resa till Medelhavet i början av 60-talet och en film från Saltkråkan race och mycket mer.Nu har föreningen ca 80 stycken medlemmar, vilket är fantastiskt.
Tack till alla er som har varit/vill vara med och bidra på olika sätt!
Hjälp gärna föreningen att ”ragga” fler medlemmar genom att fråga vänner, kollegor eller släktingar. Vill du ha broschyren så maila oss så skickar vi den digitalt.

Anslut er och visa gärna vår facebook-grupp (skriv in länken nedan eller sök på Sunbeams vänner för att gå med i gruppen) "http://www.facebook.com/#!/groups/147505595321893/"